SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte Ferm W 58®

Kvasovka Vialatte Ferm W 58®
VIALATTE Ferm W 58®  je kvasovka za pridelavo aromatičnih belih vin alzaškega tipa.
  • Cena:

    od 10,90 €

Izberite:

100gŠifra artiklaZalogaCena
100g8003465 dni10,90 €
500g80083633,50 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIALATTE Ferm W 58® vnaša intenziteto in aromatično kompleksnost (sadni okus, pridih rož in dima ter pikantnost), ki so zaželene v belih in rosé vinih.

- izražene sortne terpenske note
- namenjena pridelavi belih aromatičnih sortnih vin
- priporočljivo za muškat, rizling, chardonnay itd.
- nizka proizvodnja hlapnih kislin

Navodila za uporabo:
Izbrano kvasovko raztopite v 10-kratni količini vode pri temperaturi med 35 in 37° C v čistem kontejnerju. Nežno zmešajte in pustite kvasovko hidrirati 20 minut. Kvasni nastavek prilagodite temperaturi kontejnerja s počasnim dodajanjem mošta. Temperaturna razlika ne sme presegati 10 C°. Rehidracijski proces ne bi smel trajati več kot 45 minut. Za mošte z visokim alkoholnim potencialom (> 13% vol.), je priporočljivo dodajanje zaščite kvasovk PRE-FERM med rehidracijskim procesom.

Tehnični podatki

Rod vrsta: Saccharomyces cerevisiae
Kinetika AF: normalna
Odpornost na alkohol: do 13 % vol.
Proizvodnja hlapne kislosti: normalna
Zahtevan dušik: srednje
Proizvajanje H&8323;S: nizko
Proizvajanje SO&8323;: zelo nizko
Proizvajanje pene: nizko
Uporaba: Za pridelavo aromatičnih belih vin
Sestava: suha vinska kvasovka
Priporočljiv odmerek: 20 g / hL
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.