SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte Vitilevure® DV10

Kvasovka Vialatte Vitilevure® DV10
Vialatte Vitilevure® DV10 je zaradi svojih enoloških in mikrobioloških značilnosti, delno primerna za slabe pogoje, ki jih najdemo v belih vinih uporabljenih kot osnovnih vinih v pridelavi penin.
  • Cena:

    od 9,50 €

Izberite:

100gŠifra artiklaZalogaCena
100g8003495 dni9,50 €
500g80034846,00 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIALATTE Vitilevure® DV10 med fermentacijo proizvede vina, ki so čutna, zaokrožena, uravnotožena in imajo sadni karakter. To so tudi kvalitete, potrebne za ustekleničeno fermentacijo. Ta izdelek je zelo učinkovit za ponovni začetek ustavljenih fermentacij.

- majhna sposobnost penjenja, nizka proizvodnja H2S in SO2
- sev Saccharomyces cerevisiae bayanus
- sev iz pokrajine Champagne

 

Navodila za uporabo:
Izbrano kvasovko raztopite v 10-kratni količini vode pri temperaturi 35° C v čistem kontejnerju. Pustite 15 minut in nato nežno mešajte naslednjih 15 minut. Rehidracijski proces ne bi smel trajati več kot 45 minut. Temperaturna razlika med rehidracijsko raztopino in moštom ne sme presegati 10 C°.

Tehnični podatki

Rod vrsta:Saccharomyces cerevisiae galactose
Kinetika AF:hitra
Odpornost na alkohol:do 17 % vol.
Optimalna temperatura:od 8 do 32 °C
Odpornost na nizek pH:vse do 2,8-2,9 in visoke doze SO&8323;
Proizvodnja hlapne kislosti:nizka
Zahtevan dušik:nizek
Proizvajanje H&8323;S:nizko
Proizvajanje SO&8323;:nizko
Proizvajanje pene:nizko
Avtoliza:hitra
Uporaba:Za pridelavo zaokroženih in uravnoteženih vin s sadnim karakterjem
Sestava:suha vinska kvasovka
Priporočljiv odmerek:20 g / hL
Skladiščenje:hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
 Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.