Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE
Vialatte SO.CLASSIC® CE je kvasovka za začetek hitre fermentacije.
- Cena:
od 4,90 €
- Šifra artikla:
N800337
- Blagovna znamka:
Dodaj v košarico
KOS
Opis izdelka
VIALATTE SO.CLASSIC® CE ima zelo dobre fermentacijske lastnosti. Poskrbi za aromatičnost in jasnost okusa. Upošteva značaj sorte grozdja.
- dobre fermentacijske lasnosti
- poudarja aromatičnost in zaokroženost vina
- nizka proizvodnaj hlapnik kislin
PROTOKOL PONOVNEGA ZAČETKA FERMENTACIJE
Navodila za uporabo:
Aktivni suhi kvas (ADY) raztopite v 10-kratni količini vode pri temperaturi med 35 in 40 °C. Na primer: Dodajte 500g ADY zmesi, ki vsebuje 2,5 L neklorirane vode in 2,5 L nežveplanega mošta pri 37 °C. Po 20 minutah nežno homogeniziramo kvasni nastavek. Če temperaturna razlika med kvasnim nastavkom in moštom ne presega 10 °C, ga dodajte neposredno v mošt. V nasprotnem primeru podvojite količino kvasnega nastavka, počakajte še 10 minut, nežno homogenizirajte in dodajte mošt.
- dobre fermentacijske lasnosti
- poudarja aromatičnost in zaokroženost vina
- nizka proizvodnaj hlapnik kislin
PROTOKOL PONOVNEGA ZAČETKA FERMENTACIJE
![]() |
Navodila za uporabo:
Aktivni suhi kvas (ADY) raztopite v 10-kratni količini vode pri temperaturi med 35 in 40 °C. Na primer: Dodajte 500g ADY zmesi, ki vsebuje 2,5 L neklorirane vode in 2,5 L nežveplanega mošta pri 37 °C. Po 20 minutah nežno homogeniziramo kvasni nastavek. Če temperaturna razlika med kvasnim nastavkom in moštom ne presega 10 °C, ga dodajte neposredno v mošt. V nasprotnem primeru podvojite količino kvasnega nastavka, počakajte še 10 minut, nežno homogenizirajte in dodajte mošt.