SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE

Kvasovka Vialatte SO.CLASSIC® CE
Vialatte SO.CLASSIC® CE je kvasovka za začetek hitre fermentacije.
  • Cena:

    od 4,90 €

Izberite:

40gŠifra artiklaZalogaCena
40g8003375 dni4,90 €
100g8003365 dni6,99 €
500g80033528,90 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIALATTE SO.CLASSIC® CE ima zelo dobre fermentacijske lastnosti. Poskrbi za aromatičnost in jasnost okusa. Upošteva značaj sorte grozdja.

- dobre fermentacijske lasnosti
- poudarja aromatičnost in zaokroženost vina
- nizka proizvodnaj hlapnik kislin

PROTOKOL PONOVNEGA ZAČETKA FERMENTACIJE
 

Navodila za uporabo:
Aktivni suhi kvas (ADY) raztopite v 10-kratni količini vode pri temperaturi med 35 in 40 °C. Na primer: Dodajte 500g ADY zmesi, ki vsebuje 2,5 L neklorirane vode in 2,5 L nežveplanega mošta pri 37 °C. Po 20 minutah nežno homogeniziramo kvasni nastavek. Če temperaturna razlika med kvasnim nastavkom in moštom ne presega 10 °C, ga dodajte neposredno v mošt. V nasprotnem primeru podvojite količino kvasnega nastavka, počakajte še 10 minut, nežno homogenizirajte in dodajte mošt.