SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Kvasovka Vialatte SO.SPIRIT®

Kvasovka Vialatte SO.SPIRIT®
Vialatte SO.SPIRIT® je kvasovka, ki jo je izbral Sofralab® za pridelavo osnovnih vin namenjenih destilaciji.
  • Cena:

    od 5,60 €

Izberite:

40gŠifra artiklaZalogaCena
40g8003275,60 €
100g8003265 dni8,90 €
500g80032529,30 €
Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIALATTE SO.SPIRIT® omogoča izdelavo kakovostnih drozg za destilacijo.

- hiter start fermentacije
- nizka proizvodnja hlapnih kislin
- nizka proizvodnja hlapnih kislin
- mala potreba po hranilih


PROTOKOL PONOVNEGA ZAČETKA FERMENTACIJE
 

Navodila za uporabo:
Aktivni suhi kvas (ADY) raztopite v 10-kratni količini vode pri temperaturi med 35 in 40 °C. Na primer: Dodajte 500g ADY zmesi, ki vsebuje 2,5 L neklorirane vode in 2,5 L nežveplanega mošta pri 37 °C. Po 20 minutah nežno homogeniziramo kvasni nastavek. Če temperaturna razlika med kvasnim nastavkom in moštom ne presega 10 °C, ga dodajte neposredno v mošt. V nasprotnem primeru podvojite količino kvasnega nastavka, počakajte še 10 minut, nežno homogenizirajte in dodajte mošt.

Tehnični podatki

Rod vrsta: Saccharomyces cerevisiae galactose
Optimalna temperatura delovanja: 12-24 °C
Kinetika AF: hitra
Odpornost na alkohol: do 17 % vol.
Proizvodnja hlapne kislosti: srednje
Zahtevan dušik: nizek
Proizvajanje H2S: nizko
Uporaba: Za pridelavo osnovnih vin za destilacijo. Osnovna vina za konjak, Armagnac in sadne brandije.
Sestava: suha vinska kvasovka
Priporočljiv odmerek: 20 g / hL
Skladiščenje: hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem
  Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.