Vialatte OENOSCORBOL - 5 kg
Vialatte OENOSCORBOL omejuje učinek encimskih oksidacij in ohranja arome.
- Cena:
po ponudbi
- Šifra artikla:
800619
- Teža:
5,05kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
OENOS0003
- Blagovna znamka:
Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)
Opis izdelka
OENOSCORBOL ali ACIDE ASCORBIQUE (vitamin C), je močno sredstvo za omejevanje oksidacije. Ščiti arome, ki so občutljive na oksidacijo. Vedno dopolnjuje učinek SO&8323;.

Navodila za uporabo:
Izdelek raztopite v njegovi 10-kratni količini vina. Raztopino porabite hitro, saj nanjo vpliva zrak in svetloba. Izdelek se vedno uporablja s SO&8323;.

Navodila za uporabo:
Izdelek raztopite v njegovi 10-kratni količini vina. Raztopino porabite hitro, saj nanjo vpliva zrak in svetloba. Izdelek se vedno uporablja s SO&8323;.
Tehnični podatki
Enološke značilnosti: | Izdelek se uporablja kot antioksidant na belem grozdju. Ta izdelek ohranja hlapne tiole sort grozdja, kot sta Sauvignon in Rizling. Izdelek preprečuje izgubo barve belega in rosé vina. OENOSCORBOL je učinkovit proti nadzorovanim ali začasnim oksidacijam, ne pa tudi nenadnim. |
---|---|
Skladiščenje: | hraniti v suhem in temnem prostoru v originalni tesno zaprti embalaži, ločeno od snovi z intenzivnim vonjem |
Pakiranje: | 5 kg |
Priporočljiv odmerek: | 10 g / hL za grozdje 10 do 15 g / hL za belo in rosé vino 5 do 10 g / hL za rdeče vino |
![]() | Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |