SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

GÉLISOL Poudre 1kg (želatina)

GÉLISOL Poudre 1kg (želatina)
GÉLISOL je odlično sredstvo za bistrenje.
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra artikla:

    800543

  • Teža:

    1,069kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    GELIS0007

  • Blagovna znamka:

    Martin Vialatte

  • EAN:

    1000008005433

Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

GÉLISOL je odlično sredstvo za bistrenje rdečih vin s srednjo do močno strukturo. Odpravlja ostre tanine in poudarja prefinjeno aromo ter saden in poln okus. Gelisol je sredstvo za bistrenje, posebej prilagojeno za bistrenje rosé in belih vin. Lahko se uporablja tudi pri flataciji.

Gelisol kot srestvo pripomore k izpopolnjevanju in odkrivanju
- izboljšuje strukturo,
- lahko se uporablja pri bistrenju s flotacijo.

Tehnični podatki

Pozicioniranje:za proizvodnjo belih vin
za proizvodnjo rose vin
za proizvodnjo rdečih vin
Sestava:želatina v prahu živalskega izvora
Priporoča se:odpravlja ostre tanine in poudarja prefinjeno aromo ter saden in poln okus
Priprava:100g GELISOL POUDRE raztopi v 1 litru tople vode 30 do 40 °C, razstopljeno raztopino nato dobro vmešaj v vino.
Temperatura uporabe (°C) :< 12
Doziranje (g/hL):15 ml/hl rdeča vina
20 do 100ml/hl rose in bela vina
 *natančno količino določimo na osnovi predpreizkusa
Po dodatku GELISOL POUDRE je potrebno dodati SILISOL.
 Izdelek primerni za uporabo v ekološki pridelavi vin v skladu z uredbo sveta (ES) 834/2007 - RUE 203/2012
European Regulation EC 834/2007  - RUE 203/2012