GÉLISOL Poudre 1kg (želatina)
GÉLISOL je odlično sredstvo za bistrenje.
- Cena:
po ponudbi
- Šifra artikla:
800543
- Teža:
1,069kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
GELIS0007
- Blagovna znamka:
- EAN:
1000008005433
Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)
Opis izdelka
GÉLISOL je odlično sredstvo za bistrenje rdečih vin s srednjo do močno strukturo. Odpravlja ostre tanine in poudarja prefinjeno aromo ter saden in poln okus. Gelisol je sredstvo za bistrenje, posebej prilagojeno za bistrenje rosé in belih vin. Lahko se uporablja tudi pri flataciji.

Gelisol kot srestvo pripomore k izpopolnjevanju in odkrivanju
- izboljšuje strukturo,
- lahko se uporablja pri bistrenju s flotacijo.

Gelisol kot srestvo pripomore k izpopolnjevanju in odkrivanju
- izboljšuje strukturo,
- lahko se uporablja pri bistrenju s flotacijo.
Tehnični podatki
Pozicioniranje: | za proizvodnjo belih vin za proizvodnjo rose vin za proizvodnjo rdečih vin |
---|---|
Sestava: | želatina v prahu živalskega izvora |
Priporoča se: | odpravlja ostre tanine in poudarja prefinjeno aromo ter saden in poln okus |
Priprava: | 100g GELISOL POUDRE raztopi v 1 litru tople vode 30 do 40 °C, razstopljeno raztopino nato dobro vmešaj v vino. |
Temperatura uporabe (°C) : | < 12 |
Doziranje (g/hL): | 15 ml/hl rdeča vina 20 do 100ml/hl rose in bela vina *natančno količino določimo na osnovi predpreizkusa Po dodatku GELISOL POUDRE je potrebno dodati SILISOL. |
![]() | Izdelek primerni za uporabo v ekološki pridelavi vin v skladu z uredbo sveta (ES) 834/2007 - RUE 203/2012 European Regulation EC 834/2007 - RUE 203/2012 |