SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Bakterija REFLEX MALO® 360 - doziranje za 250 L

Bakterija REFLEX MALO® 360 - doziranje za 250 L
Vialatte Bakterija REFLEX MALO® 360 je bakterija Oenococcusoeni, izbrana za opravljanje mlečnokislinske fermentacije belih in rdečih vin v omejenih pogojih (nizek pH, visoka vsebnost alkohola, zahtevnejše vrste vinske trte itd.).
  • Cena:

    po ponudbi

  • Šifra artikla:

    800465

  • Teža:

    0,27kg

  • DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:

    REFLE0001

  • Blagovna znamka:

    Martin Vialatte

  • EAN:

    1000008004658

Zaloga: na zalogi

Pošlji povpraševanje

Opis izdelka

Bakterija REFLEX MALO® 360 je bakterija, pripravljena za uporabo in je primerna tako za sočasno inokulacijo kot tudi za inokulacijo po fermentaciji.


Navodila za uporabo:
Razpršite izdelek v njegovo 20-kratno količino neklorirane vode (20 °C). Pustite čakati 15 minut in potem počasi homogenizirajte. Dodajte v cisterno za postopek inokulacije.

Tehnični podatki

Vrsta:Oenococcusoeni
Alkoholna toleranca:do 16 % vol.
pH toleranca:? 3,2
SO2 toleranca:? 50 ppm
Optimalna temperatura delovanja:17 - 25 °C
Kinetika AF:hitra (zaradi velika števila aktivnih celic)
Proizvajanje hlapne kislosti:nizko
Uporaba:skrbi za mlečnokislinsko fermentacijo vseh vrst vin
Pakiranje:doza za 250 hL
Skladiščenje:Hranite pri temperaturi - 18 °C (zamrznjeno). Odprto nemudoma porabite.
 Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.