Bakterija REFLEX MALO® 360 - doziranje za 25 hL
Vialatte Bakterija REFLEX MALO® 360 je bakterija Oenococcusoeni, izbrana za opravljanje mlečnokislinske fermentacije belih in rdečih vin v omejenih pogojih (nizek pH, visoka vsebnost alkohola, zahtevnejše vrste vinske trte itd.).
- Cena:
159,00 €
-
ali od 14,88 € / mesec | Izračun obrokov
- Šifra artikla:
800464
- Teža:
0,03kg
- DOBAVITELJEVA ŠIFRA 1:
REFLE0000
- Blagovna znamka:
- EAN:
1000008004641
Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)
KOS
Opis izdelka
Bakterija REFLEX MALO® 360 je bakterija, pripravljena za uporabo in je primerna tako za sočasno inokulacijo kot tudi za inokulacijo po fermentaciji.

Navodila za uporabo:
Razpršite izdelek v njegovo 20-kratno količino neklorirane vode (20 °C). Pustite čakati 15 minut in potem počasi homogenizirajte. Dodajte v cisterno za postopek inokulacije.

Navodila za uporabo:
Razpršite izdelek v njegovo 20-kratno količino neklorirane vode (20 °C). Pustite čakati 15 minut in potem počasi homogenizirajte. Dodajte v cisterno za postopek inokulacije.
Tehnični podatki
Vrsta: | Oenococcusoeni |
---|---|
Alkoholna toleranca: | do 16 % vol. |
pH toleranca: | ? 3,2 |
SO2 toleranca: | ? 50 ppm |
Optimalna temperatura delovanja: | 17 - 25 °C |
Kinetika AF: | hitra (zaradi velika števila aktivnih celic) |
Proizvajanje hlapne kislosti: | nizko |
Uporaba: | skrbi za mlečnokislinsko fermentacijo vseh vrst vin |
Pakiranje: | doza za 25 hL |
Skladiščenje: | Hranite pri temperaturi - 18 °C (zamrznjeno). Odprto nemudoma porabite. |
![]() | Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo. |