SL HR
Količina:

0


Znesek:

0,00

Akcija %

Encim VIAZYM® EXTRACT - 10 g

Encim VIAZYM® EXTRACT - 10 g
Vialatte VIAZYM® EXTRACT je posebej prilagojen za maceracijo pri belem grozdju za pridobivanje žlahtne in polne arome.
  • Cena:

    2,90 €

  • Šifra artikla:

    800452

  • Teža:

    0,013kg

  • Blagovna znamka:

    Martin Vialatte

  • EAN:

    1000008004528

Dobava: predvidoma 5 dni (oz. od razpoložljivosti pri dobavitelju)

Dodaj v košarico
KOS

Opis izdelka

VIAZYM® EXTRACT lahko uporabljamo tudi pri maceraciji grozdja za pripravo rdečega vina za pridobivanje in ohranjanje barve, strukture in arome vina.


Navodila za uporabo:
Razredčite ali raztopite izdelek v približno 10 litrih vode ali mošta. Dodajajte stisnjenemu grozdju ali ob polnjenju cisterne. Zagotovite pravilno homogenizacijo.

Tehnični podatki

Enološke značilnosti:izdelek pomaga pri ekstrakciji predhodnih arom belih grozdnih sort, da lahko razvije arome in polnost okusa belega vina. Izdelek skrbi za ekstrakcijo in stabilizacijo barv v rdečih vinih. VIAZYM EXTRACT® pomaga pri ekstrakciji taninov, da lahko stabilizira barvo, ščiti pred oksidacijo, nudi vinu strukturo ter krepi njegove arome. Izboljša tudi stiskanje in donos soka. Zagotavlja hitro in učinkovito bistrenje na koncu alkoholne fermentacije.
Priporočljiv odmerek:bele grozdne sorte: 2 do 4 ml/(g) / 100 kg
rdeče grozdne sorte: 1 do 3 ml/(g) / 100 kg
Skladiščenje:Tekočino hranite neodprto pri temperaturi med 8 in 15 °C, v temnem in suhem prostoru, stran od stvari z intenzivnim vonjem. Prašek hranite v temnem in suhem prostoru pri temperaturi pod 25 °C. Hranite stran od stvari z intenzivnim vonjem.
Uporaba:izdelek se uporablja za maceracijo belih grozdnih sort: beli Sauvignon, Sémillon. Uporablja se tudi za maceracijo rdečih vin. Zelo uporaben je za kratkotrajne maceracije.
Pakiranje:10 g
 Izdelek primeren samo za profesionalno enološko uporabo v prehrambene namene. Izdelek je treba uporabljati skladno s predpisi in specifično regulativo.